Лято е, време е за летен лагер, за почивка, игри и забавления

Уважаеми родители, скъпи ученици!

Екипът на ОУ „Св. Климент Охридски“ се включва в Националната програма на МОН „Отново заедно“, за провеждане на шестдневни туристически пътувания.

Очаква ни градът на народните будители Паисий Хилендарски и Неофит Рилски, както и на поета Никола Вапцаров… Очаква ни планинският климат на Национален парк Пирин… Очакват ни много игри, забавления и пътешествия в летен лагер „С пръчка в гората вместо таблет в ръката“… в скритото съкровище на Пирин – град Банско. С впечатляващи природни пейзажи, богата история, съхранени традиции, уникална архитектура, неповторима местна кухня… в една наистина необичайна, но и безкрайно уютна атмосфера.

 

Кога?

01.08.- 06.08.2021г.

Къде?

Уточнихме

Как? 

Всеки родител на ученик, който желае да се включи, може да подаде заявление за в периода от 2 до 6 юли 2021г. в ОУ „Св. Климент Охридски“.

За допълнителни подробности може да потърсите отговорниците за реализиране на лагера – г-жа Невена Пенкова и г-жа Габриела Евтимова.

Кой ще отиде?

Класирането ще се осъществи по критерии, приети на Педагогически съвет и съответстващи на изискванията на Националната програма.

Право на участие имат 21 ученици, от училището, събрали най-много точки по критериите за подбор на участниците.

Екипът на Основно училище „Св. Климент Охридски“ вярва, че с това приключение учениците ще преодолеят изолацията от дистанционното обучение  /ОРЕС/, ще укрепят емоционалното си и физическо здраве, ще обогатят общата си култура и ще намерят нови приятелства.