Просто спазвай правилата!

От 16 до 22 септември 2021 г. в Основно училище „Св. Климент Охридски“ се проведе ежегодната кампания „Европейска седмица на мобилността“, която се реализира с подкрепата на Европейската комисия, Генерална дирекция „Мобилност и транспорт" и  Министерството на околната среда и водите.

Европейска седмица на мобилността e ежегодна инициатива на Европейската комисия за устойчива градска мобилност. Тя приканва европейските градове да посветят поне една седмица на устойчива мобилност. кампанията започва на 16-и септември и завършва с Ден без автомобили на 22-ри септември.

20 Септември

Учениците от III клас посетиха сградата на РУ - Павликени. Полицейските инспектори им припомниха правилата за безопасно придвижване по главните улици в града.

А първокласниците начертаха своя безопасен път от  дома до училище.

21 Септември

Класните ръководители на II-ри и IV-ти клас припомниха на своите ученици правилата за движение, а те демонстрираха придвижването си до сградата на училището.

Подкрепихме и инициативата на Европейската мрежа на службите на пътна полиция - ROADPOL. Включихме се в Дните на безопасността на ROADPOL и станахме част от тяхната кауза.

На 22 Септември

Призоваваме: Движете се свободно!... Пеш или с велосипед!... Вълнуващо е!

„ЛЕСНО Е ДА СПАСИШ ЖИВОТ! ПРОСТО СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА!

Въведете вашето съдържание тук